fbpx
Close

Links

Enkele leuke links voor jou!

AF Cases

Aan deze projecten werkte ik met veel passie en plezier.

Bobley Wedding

Een huwelijk is een magisch moment. Voor Lesley & Bob mocht ik de magie mee vormgeven. Thema keuze, tafeldecoratie, inkleding van de feestruimte, ontwerpen van labels voor de geschenkjes, ballonnen voor de ceremonie,…waren slechts enkele onderdelen van mijn to do-lijst. Een dag om nooit te vergeten!

Sparkle Events

Een heerlijke verwendag voor vrouwen, dat was de doelstelling! Samen met Sparkle organiseerden we 5 thema workshops op 1 dag. De dames werden voorzien van een hapje en een drankje terwijl ze genoten van de prachtige locatie. Visuals voor het evenement, promotie op sociale media en de organisatie van het event kwamen van mijn hand in samenwerking met Sparkle.

Mavaro website content

Een website is een belangrijke etalage van je bedrijf. Het moet er niet alleen mooi uitzien maar bovendien ook regelmatig onderhouden worden. Voor mijn klant Mavaro zorg ik voor content voor de website en posts op hun Facebook pagina. Daarnaast voorzie ik hun regelmatig van uitnodigingen voor personeelsfeesten, zorg ik voor een vlotte wisselwerking met externe marketingpartners, enz…Na 2 jaar zijn we beide nog steeds heel blij met deze samenwerking!

Client love

Tania Reynders

Lesley Thoilants